Analyse

Alle analytikere og analyser er ikke skapt like. Og for å være helt tydelig, rapportering er ikke analyse. Vi begynner med et rammeverk som fokuserer på forretningsmål, ikke kun mål for markedsføring og reklame. Vi sørger for at du har tilgang til analytikere innen alle relevante fagdisipliner som hjelper med å informere, måle, og optimalisere din virksomhet gjennom datadrevet markedsføring. For markedsførere i dag er det å vite “hva” som skjer med merkevaren din melk og brød. Vi tar det ett steg videre og forteller deg “hvorfor” det skjer.
Annalect TIO

Hva er byggeklossene som driver ditt salg

Vårt team av “Data Scientists”, analytikere og konsulenter jobber sammen i internasjonale team for å ligge helt i front innen salgsmodellering og annen mediemiks-modellering. Resultatet er at annonsørene vi jobber med hele tiden har fingeren på pulsen av annonsekronene de bruker og til enhver tid vet hvilken kanal og investering som bidrar til maksimal ROI. Med Agile modellering skjer modelleringen live slik at man alltid sikrer at man gjør de mest effektive markedsføringsinvesteringene.

Digital attribusjon

Et av de store buzzordene i disse dager. Men digital attribusjon er også en ekstremt verdifull og nyttig metode. Ved å gjøre en liten innsats når man setter opp en digital kampanje, kan vi med maskinlæring og et par smarte algoritmer faktisk få bevisene på hva som fungerer og hvorfor. Er det feks slik at bannere ikke driver salg? Eller har de en effekt man ikke umiddelbart ser i standard-statistikken. Digital attribusjon gir deg svaret.

Knytt det sammen

Annalect har en rekke analyser og tjenester som bidrar til å bygge og gjennomføre en relevant datadrevet strategi for våre kunder. Sammen med deg som annonsør og de relevante partnerne som reklamebyrå og mediebyrå kartlegger vi sammen dine behov, og skreddersyr analyser som hjelper deg helt fra planleggingsfasen til faktisk aktivering av innsikten.

Prediktiv målgruppe-modellering

Gode målgrupper identifiseres gjennom deres adferd og interesser og ikke alder og kjønn. Vi finner den perfekte målgruppen så du kan nå dem med det perfekte budskap.

Salgsmodellering

Mål verdien av hver mediekanal og realloker budsjettet basert på hver kanals faktiske evne til å skape salg, besøk eller bygge merkevare.

Digital Attribusjon

Hvordan fungerer egentlig betalte, egne, og fortjente medier for deg? Og hvordan spiller det hele sammen? Hvilke bannere fungerer og hvilke bør du bytte ut? Gir betalt søk den effekten det bør? Digital attribusjon gir deg svaret og lar deg maksimere ROI.

Kontakt oss for å lære mer om hvordan du kan bruke avansert analyse for å nå dine forretningsmål.