Consulting

Fra datakaos til ryddig, tydelig, og aktiverbar innsikt

Målet til markedsføring har ikke endret seg de siste hundre årene. Påvirk en konsument til å kjøpe et produkt eller tjeneste.Så hvorfor blir det vanskeligere og vanskeligere å forstå, nå og påvirke konsumenter på en god og relevant måte? Velkommen til den stadig voksende jungelen av innsikt, verktøy og data som egentlig skulle gjøre din hverdag lettere.

Forstå den nye konsumentenConsultancyWeb

Hvilken teknologi bruker du for å måle og forstå alle disse kontaktpunktene?

Teknologi og data har som formål å gjøre markedsføring enklere og mer effektiv. Men i realiteten kan resultatet være noe helt annet. Det er her vi kan hjelpe. Dette intrikate og stadig endrende landskapet krever et nytt sett av ferdigheter for å navigere seg godt frem og våre team av analytikere, rådgivere, data scientists, teknologer og ulike eksperter kan bistå deg som annonsør med å velge, sette opp, og drifte den beste løsningen på teknologi, data og analyse slik at du får den innsikten du trenger for å dra fra konkurrentene dine.

Vi tar deg fra __________ til __________.

ConsultancyGraph

Vår portefølje med rådgivningstjenester legger tung vekt på data og teknologi for å øke din ROI og måle effekten av din markedsføring gjennom hele kundereisen. Både offline og online. Spesialtilpassede løsninger lages for hver enkelt kunde slik at vi bruker data og teknologi som gir best effekt for deg og din virksomhet. Trenger du Mercedes så får du det, men hvis en Toyota Prius gir deg samme verdi for en brøkdel av prisen – da anbefaler vi deg Priusen.

Bruk innsikten til noe nyttig

Innsikt og analyse har liten verdi hvis man ikke benytter den til kontinuerlig læring. Det gjør du kun ved å faktisk aktivere funnene innsikten genererer, måle på nytt, aktivere, og slik stadig jobbe for å forbedre effekten av de markedsinvesteringene man gjør basert på data. Våre rådgivere jobber med dette hver dag, og står klare til å hjelpe deg med å aktivere din innsikt.

Annalect TIO